نخستین کاروان کهگیلویه و بویراحمد به حج تمتع اعزام می‌شود

مدیرکل حج و زیارت کهگیلویه و بویراحمد گفت: نخستین کاروان حج تمتع کهگیلویه و بویراحمد متشکل از ۱۲۵ نفر خرداد ماه ۱۴۰۴ به سرزمین وحی اعزام می‌شود.

به گزارش میراث‌آریا، سید محسن قوامی نژاد صبح امروز هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴در همایشی که به مناسبت هفته حج و با حضور زائران برگزار شد، اظهار کرد: تمامی مراحل نام‌نویسی زائران هم استانی در مکه و مدینه انجام شد و خرداد ماه سال جاری ۱۲۵ نفر شامل ۶۰ نفر خانم و ۷۵ آقا در قالب یک کاروان راهی سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

مدیرکل حج و زیارت کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه این کاروان از فرودگاه شهید دستغیب شیراز به مکه اعزام می‌شود، افزود: سفر این زائران به مدت ۳۰ تا ۳۵ روز طول می‌کشد.

او تصریح کرد: بعداز حج تمتع در تیر و مرداد ماه ۱۴۰۴ نیز حج عمره مفرده آغاز می‌شود و مردم می‌توانند برای اطلاع از روند ثبت نام به پایگاه‌های حج وزیارت مراجعه و نام‌نویسی کنند.

قوامی نژاد گفت: از پارسال تا اوایل امسال نیز ۱۱ کاروان عمره مفرده به سرزمین وحی اعزام شدند.

انتهای پیام/

کد خبر 1404020800402
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha